maandag 1 september 2014

SOS.HAIR.REPAIR...

HAIR.REPAIR...
We nemen steeds meer afscheid van de zomer en ontdekken dan vaak dat ons haar wel eens  een oppep beurt kan gebruiken. Tijdens de zomer en vakantie komt ons haar vaker in contact met de zon, wind, zout water en chloor, welke de haren gaat uitdrogen, gevoeliger en poreuzer maakt, gespleten haarpunten geeft, het haar dof maakt en onhandelbaar. Tijd dus voor HAIR REPAIR.

Een normaal en gezond haar heeft mooie gladde haarschubben welke glans, soepelheid en goede doorkambaarheid geeft. Droog en beschadigd haar heeft openstaande haar schubben, wat het haar dof, droog en poreus maakt, ineenklit en onhandelbaar is. Een haarmasker geeft een diepe voeding en gaat haar herstellend werken om de haarschubben weer glad te krijgen. Haarmaskers bevatten rijke, voedende en herstellende ingrediënten om weer een stralende vitale haardos te voorschijn te toveren.
Een haarmasker kan je 1 tot 2 keer per week toepassen. Breng na het wassen een deel haar masker aan op handdoekdroog haar, kam door in alle richtingen, laat 10 tot 20 minuten inwerken en spoel uit met koel water, je kan eindigen met koud water wat de haarschubben extra sluit en glad maakt. Heb je ook een droge en geïrriteerde hoofdhuid? masseer dan je haarmasker in op je hoofdhuid om deze soepel te maken en de bloedtoevoer te stimuleren. Heb je extreem droog haar? laat dan je haarmasker overnacht inwerken en spoel s'morgens uit met koel water. HAIR.REPAIR=HAPPY.HAIR.

MADARA NOURISH & REPAIR CONDITIONER...
Rijke en smeuïge formule die beschadigd en droog haar diep voedt en herstelt. Behandelt droge en gespleten haarpunten, geeft gemakkelijke ontwarring. Bevat kalmoes, weegbree, grote klit, netel en kweepeer.
250ml. € 12,50. www.biotylab.com
AVEDA DRY REMEDY MOISTURIZING MASQUE...
Een rijk hydraterende masker voor extreem droog en breekbaar haar. Unieke formule om diep in te dringen, geeft langdurige en intense hydratatie, maakt instant soepel en zacht. Bevat buriti olie, granaatappel, palm en een delicaat bloemig relaxerend aroma.
150ml. € 40,50. www.aveda.be
AESOP ROSE HAIR & SCALP MOISTURISING MASQUE...
Intensieve treatment om vitaliteit en glans te herstellen van droog, poreus haar en droge geïrriteerde hoofdhuid. Hydraterende tonic geeft diepe hydratatie en herstel. Maakt de hoofdhuid weer rustig.
Bevat amandel olie, camelia, sojaboon, rosa damascena, lavendel en beta caroteen.
120ml. € 27,00. www.therecollection.com
KEVIN.MURPHY BORN.AGAIN.MASQUE...
Haarmasker dat beschadigd haar een boost geeft en zelfs de meest poreuze en verwarde haren weer rustig maakt. Geeft zeer goede doorkambaarheid. Hersteld droge haren en souplesse.
Bevat mango en shea boters, vitamine E, B5 en kakadu plum.
€ 34,00. www.kevinmurphy.be
INTELLIGENT NUTRIENTS PURELUXE HARMONIC CONDITIONER...
Pure voedende en herstellende conditioner om droog en gevoelig haar te herstellen en te hydrateren. Brengt het haar terug in zijn natuurlijke conditie, gaat beschadiging tegen met een krachtig anti-oxidanten complex. Verfrist met limoen gras, ylang ylang en geranium.
236ml. € 22,00. www.intelligentnutrients-benelux.com








Geen opmerkingen: