donderdag 18 september 2014

SOS FLUFFY HAIR...

KRULLEND PLUIZIG HAAR???
Natuurlijk krullend of golvend haar kan vaak zeer droog en ontembaar overkomen, dit haartype is ruwer en dikker van textuur, en heeft meer conditionering nodig om soepelheid, glans, zachtheid en een mooie krultekening te bekomen. De haar schubben van krullend haar staan meer open zodat het er dof en hard uitziet en aanvoelt en vaak in mekaar klit. Gebruik nooit producten met alcohol welke nog meer gaan uitdrogen en pluizen, maar zorg voor zeer voedende haarverzorging op basis van natuurlijke planten oliën en wassen.

TIPS:
Laat je conditioner of haarmasker gedurende de nacht inwerken en spoel s'morgens uit met koel water, dit geeft een extra diepe hydratatie en geeft meer soepelheid.

Je kan ook zuivere planten olie gebruiken (amandel olie, macadamia olie, sesam olie) of shea butter, als een diep voedend haarmasker.

DIY haar masker: mix een koffielepel shea butter met een koffielepel olie en masseer in op de hoofdhuid en werk door de haarlengten en punten, draai er een hot towel omheen en laat volledig afkoelen (+- 20 min.) spoel uit met koel water en geef je haar een lichte shampoo beurt.

Intelligent Nutrients CURLY HAIR SERUM...
Dit voedend haar serum definieert en verstevigt krullen, maakt glad en glanzend, en controleert pluizig haar. Lariks biedt lichte versteviging, castor kalmeert de hoofdhuid en gaat pluis tegen, versnelt de styling.
110ml. €31,00. www.intelligentnutrients.be
JOHN MASTERS DRY HAIR NOURISHMENT & DEFRIZZER ...
100% organisch planten oliën geven bescherming en voeding aan droog, pluizig krullend haar. Deze leave-in treatment werkt diep herstellend en gaat gespleten haarpunten tegen.
15ml. € 22,00. www.johnmasters.com

KEVIN.MURPHY MOTION.LOTION...
Lotion om krul haar te verstevigen. Motion lotion is gewichtloos en gaat pluizig haar temmen, is flexibel en rijk aan anti-oxidanten. Geeft extra glans.
150ml. €23,00. www.kevinmurphy.be
AVEDA BE CURLY...
Het BE CURLY gamma van AVEDA is speciaal ontwikkeld om krullend en golvend haar te verzorgen en te stylen. Geeft perfecte krullen, voorkomt pluis en klitten, en geeft prachtige soepelheid en glans. Duurzaam verkregen tamanu olie geeft diepe hydratatie en creëert tastbare krullen met natuurlijke beweging.
Vanaf €12,50. www.aveda.be

Geen opmerkingen: