zaterdag 27 september 2014

NIGHT-REPAIR...

NACHT CREME...
Tijdens de nacht gaat onze huid ontgiften en herstellen van opgelopen schade, onze huid zet zijn natuurlijk regenererend ritme aan en gaat de celvernieuwing promoten. Een nachtcrème of olie gaat dit proces versterken en geeft een extra welverdiende rust aan je gelaat. Nacht crèmes zitten boordevol rijke herstellende en voedende bestanddelen en geven een zeer bevredigend resultaat. Heel belangrijk is het om na de dag je huid grondig te reinigen en te verzorgen, tijdens de dag komt je huid in contact met vervuilende stoffen zoals pollutie, milieu verontreiniging, UV, uitlaatgassen enz. welke vroegtijdige huid veroudering teweegbrengt. Maak er een dagelijks ritueel van om s'avonds je gelaat goed te verzorgen en ontwaak met een uitgeruste stralende jonge frisse huid. SWEET DREAMS...

REN V-CENSE REVITALISING NIGHT CREAM...
Revitaliseert intensief, hydrateerd optimaal, en geeft nieuwe energie aan de huid. Multi actieve ingrediënten maken rimpels glad, ontspannen de gelaatsspieren, en geeft een mooie vitale gloed. Wierook en boswelic zuren + vitamine C , verstevigen de huid en boosten de collageen formatie voor een jonger uitziende huid. V-CENSE is mijn absolute TOP favoriet al 14 jaar op een rij.
50ml. € 45,50. www.hotel-julien.com
ABSOLUTION CREME DE SOIR...
Anti-stress cocktail die de huid overnacht herstructureert, ontrimpelt en verstevigd met herstellende en ontspannende eigenschappen. Ultra geconcentreerde vitamine C en omega 3, gaan een doffe futloze huid tegen en versnelt de stofwisseling.
30ml. € 58,00. www.biotylab.com
JYB SWEET DREAMS...
Herstellende nachtcrème met alpenroos, macadamia, karité en abrikoos, om vrije radicalen te bestrijden en rimpels te vervagen. Bestrijdt vermoeidheid en tekenen van huid veroudering. Geeft intensieve hydratatie.
50ml. € 48,00. www.biotylab.com
TRILOGY REPLENISHING NIGHT CREAM...
Snel indringende nacht verzorging met diepte herstellende en voedende bestanddelen zoals hyaluron zuur, madula en olijf. Ondersteunt de natuurlijke regenererende kracht van de huid, versterkt souplesse en elasticiteit.
60ml. € 34,95. www.trilogyproducts.com
REN BIO RETINOID ANTI-AGEING CONCENTRATE...
Een synergetisch complex van pure, potente en 100% natuurlijk gewonnen vitamine A, pro-vitamine A en retinoid analogue. Dit complex strijkt rimpels en lijntjes glad, vermindert huid imperfectie en ouderdom vlekjes. De huid ziet er gladder, strakker en jonger uit zonder de irriterende effecten van synthetische retinol. Bevat pure vorm van omega 6 en 7 en vitamine C, om de huid gedurende de nacht te herstellen en te vernieuwen. Anti-ageing topper.
30ml. € 61,50. www.hotel-julien.com






Geen opmerkingen: