maandag 13 januari 2014

READ YOUR FACE...


'The living reflection of our interior'
In de eeuwenoude Chinese gezondheidsleer is ons gelaat het raam van je inwendige gezondheid, je gelaat kan je vertellen wat er in het lichaam gebeurt en laat zien waar er schommelingen zijn van evenwicht. Deze gezondheidsleer bestaat al 5000 jaar lang en hiermee bepaalt men de gesteldheid van je interne lichaam. READ IT...
INGEWANDEN(intestine): het voorhoofd kan imperfecties vertonen van de ingewanden. Pukkeltjes kunnen aantonen dat je darmen verstopt zijn, roodheid kan aantonen dat je teveel zout, rood vlees of melk producten inneemt. Is dit gedeelte te wit of bleek, dan eet je teveel suikers, artificieel voedsel, drugs of cafeïne.
LIPPEN: als lippen te droog of vervellen kan dat betekenen dat de ingewanden niet goed werken en je teveel voeding eet met bewaarmiddelen.
LEVER: tussen en onder de ogen. Een verticale lijn staat voor een temperamentvolle persoonlijkheid maar kan ook staan voor een slechtwerkende of zwakke lever wat kan veroorzaakt worden door bewaarmiddelen, alcohol en drugs.
MILT(spleen):de milt heeft een filterende functie, verstopte poriën geven een teveel aan toxines in ons lichaam aan.
NIEREN(kidney):donkere kringen onder de ogen geven slechtwerkende nieren aan, opgezwollen of roodheid geven een teveel aan van rijk voedsel, alcohol of nicotine aan.
MANNELIJK VOORPLANTINGSORGAAN(reproductive organs): roodheid kan aangeven van prostaat problemen en het eten van te rijk vet voedsel.
HART: roodheid, uitgezette adertjes of opgezwollen weefsel kunnen aangeven tot hartproblemen en hoge bloeddruk.
LONGEN: zwarte puntjes, witte puntjes of irritatie van de wangen en zijkant van de neus kunnen aantonen dat je vaak verkouden of bronchitis hebt, of een teveel aan melkproducten inneemt welke een teveel aan mucus vormt in de longen alsook suikers.
BUIK(stomach): pukkeltjes of irritatie geven aan tot slechte vertering of te veel zuren.
VROUWELIJKE VOORTPLANTINGSORGAAN(reproductive organs): pukkeltjes of irritatie kunnen veroorzaakt worden door de menstruatie cyclus, is de kin altijd rood of gezwollen kan het aangeven tot een structurele zwakheid van het voortplantingsorgaan.
DIKKE DARM(colon): pukkeltjes kunnen wijzen op slechte stoelgang door een overmatige inname van rijk voedsel.
BLAAS(bladder): irritatie kan aangeven van teveel aan zuren in de blaas.




Geen opmerkingen: