zaterdag 4 januari 2014

THE REAL BB-CREAM...

BB-CREAM is het laatste jaar een begrip geworden en vele
cosmetica fabrikanten brachten deze crème uit met veel pers belangstelling, echter na een een tijd kwamen er al heel veel klachten van klanten van overgevoeligheid, irritatie en allergische reactie tegenover de populaire BB-CREAMS, ook pers berichten gaven deze reactie's weer. De meeste traditionele BB-CREAMS bevatten siliconen, parabenen, synthetische mineralen en andere synthetische ingrediënten welke verantwoordelijk zijn voor al deze huidirritaties.BB staat voor Blemish Balm en is ontwikkeld om oneffenheden te verdoezelen, zonnebescherming te geven en een egale teint te creëren.
REN satin perfection BB-cream...
Het antwoord van REN is een GEZONDE silicone vrije BB-CREAM met kleur adaptieve technologie welke aanpast aan je huidtoon en een fris, egaal matte finish geeft. Verbeterd huid imperfectie, voelt satijnachtig aan en is zeer natuurlijk. Bevat de vernieuwende photo-rejuvenation technologie welk een verstevigend anti-ageing effect geeft op de huid.
-BIO-EXTRACTS: flurophores uit noni extract boost elasticiteit, tonifieert en verstevigd.
Antileukine van ochroleuca zeewier geeft bescherming tegen uv stralen. Tocotrienols van arctic cranberry seed oil bevat hoge concentratie anti-oxidanten. Magnesium, glycogen en vitamine C revitaliseren en boosten radiance.
De REN BB-CREAM is voor veel van mijn spa klanten een topper met zeer bevredigend resultaat en is zo natuurlijk dat ik deze aanraad voor de mannenhuid.
Satin Perfection BB-Cream 50ml. € 38,00.
www.hotel-julien.com

Geen opmerkingen: